Anbefaling

Jeg anbefaler alle med bækkensmerter at prøve kraniosakralterapi hos Pernille.
I min første graviditet døjede jeg tidligt med slemme bækkensmerter, og gjorde alt hvad jeg kunne med træning i vand, afspænding, træningsøvelser ved fysioterapeut, blid yoga og akupunktur, og det gjorde at jeg kunne komme nogenlunde igennem de mange måneder.

Da jeg i min 2.graviditet igen begyndte at døje med bækkensmerter, besluttede jeg at prøve kraniosakralterapi hos Pernille. Det viste sig at være den bedste beslutning! Allerede efter første behandling kom en lindring, som jeg ikke har kunnet opnå på andre måder. Jeg fik pludseligt en helt anden graviditet med mere energi og mulighed for at være aktiv med familien.

Samtidig er behandlingen så blid og nænsom, at det føles godt og naturligt for en følsom gravid krop. Hos Pernille følte jeg mig i trygge hænder og anbefaler hende nu til alle jeg møder med bækkensmerter.

Christina Westh,
sygeplejerske,
mor til to.