Inden behandlingen: 

  • Inden i kommer, er du velkommen til at kontakte mig med oplysninger om dit barns alder, fødsel og historie. Så hvis du booker online, så send en mail eller SMS, så kan jeg kontakte dig for evt. yderligere oplysninger. For under behandlingen er dit barn i centrum. Det er ikke rart for et barn, hvis vi voksne står og taler hen over hovedet på barnet om barnet. Det gælder både babyer og større børn. De kan hurtigt samle følelser, ord og betydninger op og evt. tro der er noget galt eller forkert med dem.
  • Under behandlingen er det vigtigt at dit barn får en god oplevelse og føler sig tryg. Derfor er det også vigtigt at du/I er nærværende og i kontakt med dit/jeres barn under behandlingen.
  • Du/I må tale, synge, holde hånd, lege, læse højt og hygge med dit barn undervejs. Din baby kan være i dine arme, ammes eller få flaske under behandlingen eller det større barn kan have brug for at sidde hos dig. Jeg forventer ikke at dit barn skal kunne ligge/være på briksen.
  • Der er afsat god tid til behandlingen. Så kom som I er. Du skal ikke stresse og prøve på at lave om på dit barns rytme. Der er afsat tid til små pauser undervejs, det kan være et bleskift, et måltid mad eller til at gå på oplevelse i rummet.
  • Du må rigtig gerne tage ynglings legetøj eller en god bog med.

Reaktioner efter behandlingen:

  • Som oftest, vil dit barn tage sig en ekstra lang lur, blive sulten, virke roligere og mere tilfreds. Der kan evt. komme mere gang i maven og fordøjelse systemet. Børnene sover også ofte bedre og roligere i nætterne derefter.
  • Af og til kan man dog mærke, at der sker nogle forandringer. At der er noget, der skal slippe og finde en ny balance. Det kan skabe lidt uro eller følelsesmæssige reaktioner. Det skal have plads og rum til at udfolde sig. Derfor er det optimalt for barnet, at der ikke er planlagt for mange aktiviteter lige umiddelbart efter en behandling.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til behandlingen eller yderlige oplysninger inden evt. næste behandling på pernille@krejsgaard.dk eller på tlf. 40721204

Hvis du er i tvivl om Kranio sakral terapi er noget for jer, er du velkommen til at kontakte mig på pernille@krejsgaard.dk eller på tlf. 40 72 12 04.

Det er med stor glæde, at jeg behandler babyer og børn. Børn har jo en umiddelbarhed, ukuelighed og indre glæde og sundhed der gerne vil frem, ud i lyset og have sin plads.

Og det er en fornøjelse at se, hvordan mange babyer og børn, selv et super aktivt 2-3 årigt barn, pludseligt kan falde til ro, smile og nyde behandlingen. 

Det giver mig som behandler en dyb følelse af taknemlighed og en stor glæde, at være med til at se barnets iboende natur udfolde sig.